Tro dig om mycket

0

Godmorgon,

Resan pågår dagligen.
Att göra fast man inte vågar det ger resultat.
Som man brukar säga – för att få något du aldrig har haft ska du göra något du aldrig gjort.

Att våga är något jag kämpar med DAGLIGEN – men så härligt när man vågar!
Det tar dig dit du drömmer – bokstavligen.

Med allt jag skriver här utgår jag enbart från mina egna erfarenheter, tankar och tro.
(Jag är en öppen människa och jag dömer ingen – det finns alltid något att lära sig.)

Det är en lång resa och man kan vara i obalans till och från men att nå hit är underbart – tro mycket om dig själv för – oj så mycket det finns att stå i positivt och negativt. Men det är inte enbart dåligt – allt händer av en anledning och så mycket som har visat att det är sant.

Jag ser mina motgångar i livet som lärdomar och idag besitter jag mycket erfarenhet om hemska saker men som jag ändå kan se som fördel. JAG VET eftersom jag upplevt. Skulle aldrig göra om det men skulle inte ha det ogjort!

MEN nu till min resa – om det är någon där ute som läser – och är på en resa (inte fysisk då) så är jag väldigt öppen för kommunikation – dela och uppleva!

Nu måste jag fortsätta mitt arbete här på det fysiska planet – MEN tro på dig och lite på att du har någon eller några som alltid finns med dig – att stå på en platta som tro sig vara mitt i havet kan vara en illusion, oftast är man närmare land än vad man kan se eller tro… – be om hjälp om det är svårt men någonstans där inne så tro och ha tillit – att om du hoppar så kommer du nå land – pratar av egenerfarenhet.

Tro tillit och be om hjälp – var tydlig.

Ha en fantastisk dag !

Alltid i ständig förbättring.

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke